Foto van drie expert ondernemer-kostwinners die werkcolleges geven bij premiere netwerk Het zakelijke hart

Kies een van deze drie werkcolleges

 

Jij bepaalt welk van deze drie werkcolleges je bijwoont bij de première van Netwerk Het zakelijke hart op dinsdag 16 mei 2017:

  1. Mentaal fit zijn aan de start als ondernemer-kostwinner : door Charlotte Wout van Bear in Mind
  2. Met je ondernemersverhaal het podium, als een volleerd TEDx spreker : door Wilma van Tuyl van De Vloer op voor Verandering
  3. Jouw relatie met geld als ondernemer-kostwinner : door Madeleine Boerma van Het zakelijke hart en MadeleineBoerma

 

Wie zijn wij?

 

Foto van Wilma van Tuyl

Wilma van Tuyl van De Vloer op voor Verandering

 

Werkcollege : Spreken als bij TEDx

 

Wilma van Tuyl is coach, facilitator, storyteller en improvisator pur sang en eigenaar van De Vloer op voor Verandering.

Haar motto is: Alles is er al, je het het alleen maar te zien.”

Zij brengt de kracht van speelsheid in organisaties. Zij helpt professionals anders om te gaan met de complexe vragen die op hun pad komen in deze sterk veranderende 21e eeuw. Als ervaren coach in zijnsontwikkeling, weet zij mensen in beweging te brengen, zowel op fysiek, psychisch, emotioneel als spiritueel vlak. Collega’s leert zij waarom en hoe spel werkt bij het leren en ontwikkelen van groepen.

Zij geeft workshops Leiderschap op de vloer bij MD trajecten, en Presenteren en Presence bij Persoonlijke ontwikkeling trajecten, o.a. bij De Baak. Daarnaast is ze Speaker coach bij TEDxEde en helpt ze sprekers hun verhaal te verhelderen en sterk voor het voetlicht te brengen.

Deelnemers waarderen haar als: ‘dienend aan de opdracht’, ‘wijs en humorvol’, ‘diepgang met lichtheid’ en ‘snel resultaat’.

Maandelijks staat zij in het Betty Asfalt Theater in Amsterdam met haar improvisatiegroep Rauwe Vitrage. Ze is sinds 2001 zelfstandig ondernemer en werkt nauw samen met collega’s in haar netwerk.

Inspiratie : Storytelling, Improvisatietheater, Zijnsgeörienteerd leven en bewustzijn ontwikkeling.

 

Foto van Charlotte Wou

Charlotte Wout van Bear in Mind

 

Werkcollege : Mentaal fit zijn aan de start als ondernemer-kostwinner

 

Charlotte (Lotte) Wout, oprichtster van Bear In Mind, is tevens verbonden aan de executive coach pool De Baak en het Johan Cruyff Instituut – als coach binnen de Master in Coaching opleiding. Vanuit Bear in Mind is zij tevens als fellow gelieerd aan THNK (School voor Creatief Leiderschap).

Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik dat ik het wel kan! van Pipi Langkous is waar ze van houdt.

Binnen haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies bij ING en later bij WarChild, heeft zij zich beziggehouden met organisatie- en verandervraagstukken.

Ontstaan vanuit een geheel eigen ontwikkelde visie en werkwijze en haar passie voor (zelf-) leiderschap, houdt zij zich vandaag de dag bezig met leiderschapsbewustzijn en non-dualiteit, waarin innovatie, creativiteit en leiderschap samen komen.

Inspiratie: Non-dualiteit, presence, (zelf-) leiderschap, improvisatie theatersport, creativiteit en innovatie.

Expertisevelden: Charlotte werkt vanuit The Work, Transformational Leadership Coaching, theatersport.

 

Foto Madeleine Boerma

Madeleine Boerma van Het zakelijke hart

 

Werkcollege : Jouw relatie met geld

 

Oprichter van het netwerk Het zakelijke hart.

Ik combineer het implementeren van complexe (ICT) processen en projecten voor nationale & internationale organisaties onder eigen naam met werken als coach, trainer en spreker voor Het zakelijke hart.

Samen zinvolle resultaten behalen‘ is waar het mij om gaat.

Dit geldt voor mij als ondernemer, als mens en als voorzitter van onze lokale energiecoöperatie. In 2015 kwam mijn paperback/e-book Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit uit, en in 2016 mijn e-book Leiderschap in Projectmanagement.

Daarnaast breng ik graag mijn jarenlange training op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling mee in alles wat ik doe.

Inspiratie: Onze onzichtbare communicatie, systemische velden, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en de natuur.

Expertisevelden: Proces, project, teammanagement, organisatie- & familieopstellingen, coaching, Deep Democracy en de Innerlijke Familie.

 

De première : praktisch

 

Lees hier alles over hoe je kunt boeken, wat het kost, en waar het is, namelijk via de webwinkel, slechts € 67 exclusief BTW en inclusief lunch, borrel en werkcollege in Theater de Speeldoos in Baarn.

 

 

Cover

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Het zakelijke hart
Freebies
Group category 7409

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over het privacybeleid van MailChimp.


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment