Foto van boekpresentatie van Het zakelijke hart

Meer dan 120 boeken verkocht in de week van de boeklancering van Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit, voor ondernemers die kostwinner zijn.

 

Let op

 

Wil jij je eigen exemplaar?

 

Dat kan!

De boeklancering op zondag 29 november 2015 was een groot succes. Meer dan 90 bezoekers kwamen naar Theater de Speeldoos in Baarn.

Foto van gasten van boeklancering

Binnenkomst gasten

De laatste stoelen gevuld en we kunnen beginnen.

Een volle zaal

Een gevulde zaal in Theater de Speeldoos

Het uitreiken van de donatie aan mede-oprichtster Maria van der Heijden van de bijzondere stichting Women on Wings. Zij hebben zich ten doel gesteld om 1.000.000 vrouwen in India aan het werk te krijgen en de teller staat al op …. 182.000. Van elk verkocht boek gaat 1 euro naar Women on Wings. Dankzij Women on Wings hebben niet alleen meer vrouwen werk, maar gaan ook meer kinderen naar school.

Foto van de volle zaal gasten

Women on Wings via Skype vanuit India

Geen boek komt tot stand zonder hulp. Hier staan alle meelezers op het podium en worden zij hartelijk en persoonlijk bedankt. Naast uiteraard hun eigen kopie van het boek, krijgen ze een bijzonder duurzaam kado: een zelfgemaakte kaasdoek uit de winkel van Emily-Jane Lowe Townley, die leeft zonder afval. Lees hier meer over haar bijzondere én goede leefstijl waar ik zelf, auteur van het boek Het zakelijke hart, ook mee bezig is.

Foto van meelezers op het podium

De meelezers in het zonnetje zetten

Ben je nieuwsgierig naar mijn boek? Je kunt je hier inschrijven voor de gratis preview in de vorm van deel 1 van het boek. Wil je meteen de paperback bestellen? Dat kan ook. Klik hieronder op de koopbutton.

Cover

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Het zakelijke hart
Freebies
Group category 7409

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over het privacybeleid van MailChimp.


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment