Recent nieuws

Ruim 250 lezers gingen je voor. Vraag hier jouw GRATIS preview aan van Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit. Wil je aan de slag met het gedachtegoed? Kijk bij diensten wat je mogelijkheden zijn. Het boek is in paperback en e-book beschikbaar.

3D cover van preview van mijn boek

Contact gegevens

Email:
welkombij @ hetzakelijkehart.nl

Telefoon:
+31 (0) 6 5029 1459

Skype:
mamboe (Madeleine Boerma)

Bezoekadres:
Eemnesserweg 55-B
3743 AE Baarn

Postadres: 
Postbus 421
3740 AK Baarn

Ik hoor graag van je

Verzendformulier

Met de trein:

Vanaf NS Station Baarn is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Eemnesserweg 55-B.

Met de fiets: 

Vanaf NS Station Baarn kun je een OV-fiets huren. Het is dan 2-3 minuten fietsen.

Met de auto: 

LET OP:

In 2018 en 2019 wordt de A1 uitgebreid. Dit betekent dat soms een van de twee afslagen om vanaf de A1 Baarn te bereiken is afgesloten. Het advies: neem de eerste afslag die je tegenkomt die beschikbaar is zodat je nooit het risico loopt op moeten doorrijden naar Amersfoort enerzijds, of Hilversum anderzijds als een afslag afgesloten blijkt.

Je kunt het bezoekadres bereiken vanaf Afslag 10 (Soest/Baarn) en Afslag 11 (Baarn/ Eembrugge). Het pand bevindt zich tussen Makelaar Prins en een open plek in (hier is medio maart een pand afgebroken).

Parkeren in Baarn is overal gratis. Wel zijn er plekken waar je alleen met de blauwe parkeerschijf kunt parkeren (en dus korter want maar een of twee uur).

Eigen parkeerplek – graag alleen in overleg

Het zakelijke hart heeft twee parkeerplekken voor de deur, waarvan er eentje in overleg te gebruiken is. Je mag daar parkeren voor het bord Het zakelijke hart. De andere plekken links en rechts hiervan zijn moeten vrijblijven voor bewoners en het magazijn van de postbezorging.

Waar is het handig parkeren?

Op het Laanplein achter de locatie (ingang links van Makelaar Prins) kun je gratis staan op de parkeerplekken zonder blauwe rand. Met de blauwe rand kan ook, en ook gratis, maar met blauwe parkeerschijf en dus maar een of twee uur.

In alle omringende straten ten noorden van de Eemnesserweg (= de overkant van de locatie) kun je gratis staan zonder parkeerschijf. In de meeste straten ten zuiden van de Eemnesserweg (= dezelfde kant als de locatie) kun je een of twee uur staan met een parkeerschijf. Je staat daar namelijk vooral in in het winkelgebied.

Je kunt trouwens ook altijd bij het NS Station parkeren; zowel aan de kant van het Stationsgebouw, als aan de kant van Restaurant De Generaal (hier is de meeste plek).