3D cover boek Het zakelijke hart - ondernemen van binnenuit

Het is zover!

Mijn boek gaat er komen en de boeklancering is op 29 november 2015.

Een bijzonder proces: het schrijven van een boek.

Ik hoop dat mijn boek je biedt wat ik me had voorgenomen: een combinatie van persoonlijk en praktisch en zakelijk met zingeving. Ik schrijf primair voor jou, de ondernemer die haar ondernemersdroom wil realiseren en een inkomen moet genereren. Dit kan een spanningsveld opleveren en hoe laveer je daar nu doorheen.

Je krijgt twee handvatten: het schildenmodel van je innerlijke familie voor je persoonlijke ontwikkeling en de business roadmap voor de ontwikkeling van je onderneming. Over de innerlijke familie heb ik al eerder geblogd, over de business roadmap nog niet. Beide modellen passen qua eenvoud, helderheid en uitleg op een bierviltje. Gecombineerd kun je hiermee op holistische wijze succesvol zijn als ondernemer-kostwinner.

Dat doe je dus vanuit het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit.

Opgeven en erbij zijn kan via het event op mijn nieuwe Facebookpagina het zakelijke hart.

Wellicht tot ziens op 29 november 2015.

Cover

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Het zakelijke hart
Freebies
Group category 7409

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over het privacybeleid van MailChimp.


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment