Even goed lezen

Wat leuk dat je iets van me koopt, download of met me wilt werken. Voor alle duidelijkheid volgen hier een paar belangrijke regels.

 

Foto met de tekst "de kleine letters" als symbool voor algemene voorwaarden

 

  1. Als je mijn paperback boek via mijn webwinkel koopt, mag je dat binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en krijg je je geld terug. Dit geldt alleen wanneer je mij binnen 14 dagen na ontvangst van het boek hiervan per email (boek @ hetzakelijkehart punt nl) bericht geeft en alleen voor onbeschadigde boeken. Je betaalt zelf de kosten voor het terugsturen en je stuurt het boek en alle bijgeleverde materialen retour. Ik moet het door jou gekochte exemplaar van het boek binnen 14 dagen na het versturen van jouw email ontvangen hebben. Zodra ik het boek ontvangen heb, stort ik jouw volledige betaling terug, te weten € 27,50 inclusief 6% BTW.
  2. Als je deel wilt nemen aan een workshop, betaal je vooraf via de webwinkel. Afmelden kan kosteloos tot 6 weken van te voren, tussen 6 en 4 weken van tevoren betaal je 50% en binnen 4 weken van te voren krijg je geen geld meer terug. Je mag jezelf wel te allen tijden laten vervangen door iemand anders.
  3. Als je een kortingscode ontvangen hebt, dan moet je die tijdens de online booking gebruiken. Ze zijn niet achteraf alsnog inwisselbaar. Betaald is in deze betaald. Let dus goed op dat je een eventueel gekregen kortingscode invult vóórdat je betaald. Over gegeven kortingen kan niet gediscussieerd worden.
  4. Individuele begeleiding en Specials (hele dag 1 op 1 werken met mij of een langer traject) zijn niet online te boeken. Ik wil je graag vooraf spreken zodat we gezamenlijk kunnen kijken of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen. Wanneer we overeenkomen dat we samen aan de slag gaan, dan geldt dat je tot 2 dagen vooraf, kosteloos je sessie kunt afzeggen, met aftrek van eventuele locatie en andere out-of-pocket kosten. Als je binnen 2 dagen vooraf afzegt, betaal je de hele sessie tenzij we nadrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen zijn. Je betaalt in principe direct en ter plekke na afloop van de sessie (via wireless pin), tenzij we overeenkomen dat je een factuur van mij ontvangt.
  5. Alle downloads – in welk format dan ook – blijven mijn intellectuele eigendom. Het is je niet toegestaan deze voor andere dan persoonlijke doeleinden te gebruiken. Je mag hetgeen je bij mij download en ontvangt dus niet commercieel inzetten. Tegelijkertijd: het gedachtegoed van de Innerlijke Familie is niet van mij, maar van Arienne Klijn. Mocht je dat willen inzetten in je eigen werk, dan graag in overleg met haar.
  6. Virtuele producten kun je niet terugsturen en hiervoor krijg je ook geen geld terug. Eenmaal gedownload ben je namelijk in bezig van het virtuele product (bijvoorbeeld een e-boek). Het is voor mij niet te controleren of jij het off-line daadwerkelijk delete. Ik hoor echter graag wat je er niet aan bevalt. Samen kunnen we kijken wat voor andere mogelijkheden er zijn en of ik je tegemoet kan komen.
  7. In geval dat ik besluit een workshop te verschuiven, dan krijg je je geld terug indien je niet deel kunt nemen op de nieuw te plannen datum. Indien ik een sessie individuele begeleiding of special besluit te verschuiven, dan spreken we gezamenlijk een nieuwe datum af. Mocht dit voor jou reden zijn om niet langer met mij te willen werken, dan is dit uiteraard je goed recht.
  8. Als je deel wilt nemen aan een event van Netwerk Het zakelijke hart betaal je vooraf via de wegwinkel, tenzij expliciet in de uitnodiging staat dat ik die keer werk met waardebepaling achteraf (zoals bij de eerste drie try-outs). Bij afmelden binnen 2 weken voorafgaand aan het event, krijg je 50% van je betaling terug. Bij afmelding binnen 1 week vooraf krijg je geen geld terug. Je mag jezelf te allen tijden laten vervangen door een collega ondernemer-kostwinner.
  9. Mis je iets of heb je een vraag, stel deze dan vooral vóórdat je tot aanschaf van een product of dienst of deelname aan een workshop of event overgaat.